03-08-05

Michel Van Lint, Zoutleeuw nationale winnaar Bourges jonge duiven

Tot een paar jaar terug was Zoutleeuw een stad uit de provincie Vlaams-Brabant niet zo bekend in de duivensport, tot een verloren zoon (The Lost Son) terug kwam en zich vestigde in Zoutleeuw en daar ook een hok met duifjes bouwde!

The Lost son, Michel Van Lint bouwde er 'zijn' Blue Heaven Loft, Michel behaalde in de korste tijd de absolute top in België en meteen kende iedere duivenliefhebber Zoutleeuw!

Het seizoen 2004 was a een succes storie met als absolute top punten 1st S/National Argenton, 1st National La Souterraine, 1st & 2nd National Vichy, 1st & 2nd National Hens Vichy!! Meteen kreeg Michel de bijnamen de tovenaar en Michel de verschrikkelijke!

Heelwat liefhebbers twijfelde eraan dat Michel nog zo'n successen zou behalen, maar op de eerste nationale vlucht van het seizoen 2005 BourgesI behaalde Michel al de eerste nationaal het werdt 1 - 4 - 6 - 9 - 10 - 31,.... tegen 21796 jaarduiven !!! Bij de duivinnen behaalde Michel 1st - 2nd & 3rd National Bourges Hens!! Hiermee bevestigde Michel zijn naam als de tovenaar en Michel de verschrikkelijke!

Twee maanden later behaald Michel terug de nationale zege BourgesII tegen 32.724 jonge duiven, 47 nationaal oude duiven & 8-25-40-83-100 Nationaal jaarduiven!

Het is duidelijk dat Michel de beste duivenliefhebber van de laatste jaren is in België en dat hij van Zoutleeuw een begrip maakt in de Belgische Duivensport! Ja ik ben er nu al zeker van, we gaan er nog stunts van zien......

PROFICIAT MICHEL & FAMILIE!!

11:34 Gepost door GeertB | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.