04-12-04

Roger Florizoone uit Nieuwpoort overleden!

Deze morgen om 7h is één van de monumenten van de Belgische Duivensport nml Roger Florizoone uit Nieuwpoort overleden.
Via deze weg willen wij alvast ons medeleven betuigen aan de familie & vrienden van Roger Florizoone.

22:23 Gepost door GeertB | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Groot verlies Mijn bewondering, hier in Holland, voor de prestaties van Roger Florizoone zijn groot. In mijn jeugd ben ik aangestoken met het duivenvirus en opgegroeid met de befaamde Belgische cracks : Desmet Mathijs, Gebr.Janssen/Arendonk (leeft louis nog?), Jac.Tournier, enz.
Nu mag je zonder twijfel Roger Florizoone daaraan toevoegen. Het is nu sinds 1jaar dat ik weer plannen maak om terug te keren in de duivensport. De carierre is gemaakt, de kinderen zijn groot en het duivenvirus is terug. Ik heb een lijst gemaakt van de huizen waar ik mijn basisduiven (voor de opbouw van mijn vliegploeg)wil aanschaffen.
Het moeten allen Belgen zijn omdat dat voor mij de bakermat is van de duivensport. Het zal u dan ook niet verbazen dat Roger prominent op mijn wensenlijst aanwezig is. Ik had hem graag persoonlijk ontmoet en moet nu vernemen dat hij er niet meer is. Ik vindt dat in de eerste plaats natuurlijk voor zijn familie en vrienden bijzonder spijtig maar ook als fan voelt het als een groot verlies. Ik hoop dat er nog gelegenheid is om enige exemplaren uit zijn geweldige stam duiven te bekomen (weet u waar en hoe?) zodat zijn naam ook altijd aan mijn hok en prestaties verbonden zal zijn hier in Holland.

met oprechte deelneming en vriendelijke groet,
Ger van Riek
Pr.Marijkestraat 79
2181RS Hillegom
tel: 06-50437439 of 0252-461320
email: ger.vanriek@wanadoo.nl

Gepost door: Ger van Riek | 28-03-05

De commentaren zijn gesloten.